Behandeling

Malva therapie omvat vele behandelvormen zowel op het lichaam als in de aura. Massagetechnieken en haptonomie, werken met de chakra’s, de meridianen en de aura zelf staan op het menu. Het zijn fijne behandelingen die je zittend, staand of liggend op de behandeltafel ontvangt. Verder kan ik kruiden, edelstenen, kleuren- en lichttherapie ondersteunend inzetten.

Welke klachten?
Je hoeft niet perse een klacht te hebben om te komen tot deze therapie, de therapie heeft namelijk ook een preventieve werking. Een aantal behandelingen is ook uitermate geschikt om te ondersteunen in een proces van persoonlijke en/of spirituele groei.
Als je klachten hebt dan kunnen ze van lichamelijke aard zijn, van psychische aard of van psychosomatische aard:
Nek-, rug en schouderklachten, huidaandoeningen, allergieën, problemen aan schildklier, keel, longen, nieren, lever, maag, darm (ziekte van Crohn, aambeien ), pijnbestrijding, hoofdpijn , migraine, auto-immuunziekten, spier- gewricht- en fantoompijnen, crisissituaties, psychische problemen, emotionele stoornissen, overactiviteit, verslavingen, concentratiestoornis, stress, overspannenheid, Burn-out, oververmoeidheid, angst en panieksituaties, depressie, gebrek aan assertiviteit en zelfvertrouwen, verdriet en rouwverwerking , vastlopen in oude patronen, traumatische ervaringen.

Dit is geen volledige lijst. Wanneer jouw klachten of wensen hier niet benoemd staan, neem dan gerust contact op om samen te kijken wat de therapie daarin kan betekenen. Indien nodig of gewenst werk ik samen met, of aanvullend op de reguliere medische wereld.

Stenen