Tarieven

Je kan altijd bellen om te voelen of het klikt en of ik iets voor je kan betekenen. Als we een afspraak maken zal ik de eerste keer een uitgebreide intake afnemen. Duidelijk moet worden wat je klachten zijn, wat je al gedaan hebt om er van af te komen (aan medicijnen of behandelingen). Hoe je leven er nu uitziet en wat je wilt bereiken met mijn behandelingen (behandeldoel). Als er nog tijd over is en je wilt het, dan geef ik een massage of laat ik je op een andere manier kennis maken met mijn behandelingen. Op deze manier kunnen we aan elkaar wennen.

De tweede keer bespreken we je behandeldoel en een daaraan gekoppeld behandelplan. Als je je daarin kunt vinden dan gaan we aan de slag. De voortgang is vooral afhankelijk van jouw bewuste medewerking en eigen inbreng.
Intake en elke behandeling duurt ongeveer 1,5 uur        75 €
Pakket van 5 ontspanningsmassages 5 x 1 uur              225 €
Detoxpakket: lever en nierbehandelingen 4 x 1,5 uur    275 €                 
yellow flower

Ik ben aangesloten bij de BvMT, de Beroepsvereniging voor Malva Therapeuten. Ook ben ik aangesloten bij de VBAG en dit betekent dat de meeste verzekeringen de behandeling (deels) vergoeden. De polisvoorwaarden van jouw verzekering geven aan wat de mogelijkheden zijn. Het is ook mogelijk je werkgever om vergoeding te vragen. Als je een eigen bedrijf hebt of ZZP’er bent dan kun je de kosten via de zaak regelen.

Afzeggen van een afspraak kost niets, tenzij je de afspraak afzegt binnen 24 uur waarop deze gepland staat. In dat geval vraag ik je de behandeling te betalen.
Voor mensen met weinig financiële middelen kan ik speciale tarieven toepassen.

Complementaire therapeuten zijn sinds 1 januari 2017 verplicht aan de Wet Kwaliteit  Klachten en Geschillen Zorg te voldoen. Om deze reden ben ik aangesloten bij de RBCZ en TCZ. Voor klachten kun je terecht bij de BvMT en voor een geschil bij de TZC.

Ook ben ik te vinden op de site: www.zorgzoeken.nl

Sinds 1 januari 2017 is er voor energetische behandelingen geen BTW verplichting meer.

Registratienummers:
AGB-code Elseline van Gent: 90-047957
AGB-code Gentergie: 90-56530
Lid van: BvMT, VBAG, RBCZ en TCZ

KvK-nummer: 57511470
Btw: NL 168891414B01
IBAN: NL77 TRIO 0198 3764 56