Voorstellen

Mijn naam is Elseline van Gent (1965) en ik ben opgegroeid in Amsterdam. In mijn kinderjaren hield ik al van de natuur en de aarde. Om die reden ben ik Milieuhygiëne gaan studeren in Wageningen. Na mijn studie heb ik een aantal jaren in de bodemsanering gewerkt bij de gemeente Amsterdam.Elseline van Gent

In mijn leven kreeg ik veel te maken met ziekte en dood om me heen en ik was op zoek naar antwoorden op vragen als ‘’Wat is het doel van het leven, waarom word je ziek, wat gebeurt er als je dood gaat?’’. In mijn zoektocht raakte ik in contact met de Malva opleiding. De opleiding heb ik van 2010 tot en met 2012 gevolgd. Het volgen van de opleiding heeft me veel inzichten geboden in deze vragen en in mezelf. Ook ben ik in behandeling geweest bij een Malva therapeut en heb ervaren wat de behandelingen doen. Door alle ervaringen en kennis heb ik iets aan te bieden aan anderen om hun pad weer te kunnen volgen. Ik heb beide benen op de grond en wil met wat humor en relativering werken.

Samen met mijn partner en kinderen woon ik in Bussum. Ik werk nog steeds in deeltijd in Amsterdam. En verder geniet ik van de natuur, sporten, zingen, echte vriendschappen en gezond en lekker eten.