Samenvallen met wie je echt bent

Mijn kijk op gezondheid en geluk is vrij simpel. Als je lekker in je vel zit dan is de kans groot dat je jezelf bent en doet wat je graag wil doen. Je voelt je fijn, bent tevreden over jezelf en accepteert het leven zoals het is. Dan heb je zelfvertrouwen en sta je in je kracht.

Home

Bij iedereen gebeuren er allerlei dingen in het leven en meestal gaat dat gewoon goed. Soms kun je echter niet omgaan met een bepaalde situatie of krijg je gezondheidsproblemen waardoor het leven op dat moment niet zo soepel loopt, dan kan Malva therapie uitkomst bieden.

Je krijgt behandelingen die er op gericht zijn om in contact te komen met je lichaam, jezelf. Als je naar je authentieke zelf luistert kun je meer ontspannen en zul je andere keuzes maken en je vrijer voelen. Hierdoor kunnen angsten, pijn of een ziekte verdwijnen.

Malva therapie omvat een heel pakket aan behandelingen en massages die ik kan gebruiken om je bij dit proces te ondersteunen. Een prachtig traject waarin inzicht, begrip, acceptatie en loslaten aan bod komen.

Dit proces gaat in jouw tempo. Het is de bedoeling dat als je mijn praktijk uitloopt dat je bewuster bent van jezelf en je je authenticiteit hebt (terug) gevonden.

In mijn praktijk draait alles om jou!

  • Malva therapie is voor volwassenen en voor kinderen
  • Ook voor begeleiding van loopbaanontwikkeling en/of professionele ontwikkelingsprocessen kan je bij mij terecht