Malva therapie

Glazen bolMalva therapie is een lichaamsgerichte energetische therapie om het zelf genezend vermogen te activeren en het bewustzijn te vergroten. Het omvat een veelheid aan unieke behandelmethoden, waardoor een klacht op meerdere niveaus behandeld kan worden.    

Malva therapie bekijkt een aandoening of probleem vanuit een holistisch perspectief. Je lichaam, geest en ziel zijn nauw verbonden met elkaar, in een ideale situatie zijn deze 3 in balans. Wanneer de balans verstoord is, ontstaan er blokkades. Hoe sterker de blokkades, hoe groter de kans dat zij zich in het lichaam manifesteren als ziekte of in de vorm van psychische klachten.

Bij Malva therapie proberen we te ontdekken welk gedrag, gedachten en patronen ten grondslag kunnen liggen aan je klachten. Je krijgt behandelingen waardoor je beter in contact komt te staan  met jezelf, waardoor je meer doet wat je echt wilt en kun je spanningen of gedachten loslaten en gaat je energie weer vrij stromen.

Door de therapie kom je dus meer in contact met je lijf en innerlijke, authentieke zelf. Als je naar je authentieke zelf luistert en die weg volgt, zal je andere keuzes maken, die beter bij je passen. Hierdoor zal je je vrijer en gelukkiger voelen en kunnen pijn, ziekte en beperkende patronen verdwijnen. Dat betekent niet dat je nooit meer ziek zult zijn, of dat er nooit meer iets tegen zit, maar wel dat je anders kunt omgaan met de situaties die zich zullen aandienen op jouw pad.
Om een klacht, ziekte of probleem op te lossen, kijken we dus niet alleen naar de klacht, maar ook naar mogelijk achterliggende (energetische en/of zielkundige) oorzaken. Wat je eet, welke gedachten je hebt over jezelf, je lichaam, je klachten, je situatie, met wie je omgaat, je relaties, je werk, hoe je met je lichaam omgaat, het huis waarin je woont, alles heeft invloed op hoe je je voelt..
Het is een NATUURLIJKE geneeswijze waarbij je lichaam ook de nodige aandacht krijgt door massage, en het is bewezen dat massages een heilzame werking hebben.
Malva therapie is een complementaire therapie, het werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Malva therapie gaat verder waar de reguliere geneeskunde stopt. Waar de reguliere artsen het soms niet meer weten en pijnstillers of andere ‘’medicijnen’’ voorschrijven, gaat een malva therapeut juist op zoek.